Grafisch Ontwerp met
een eigenwijze twist

Adres:
Marialaan 27a, 4834VH Breda

Mail:
info@studio-logo.nl

Telefoon:
06 2007 41 51

/ Over
Hi, Ik ben Lotte Gommers een Grafisch ontwerper

Ik werk onder de naam LOGO Grafisch Ontwerp en ben een ontwerper die zich graag bezig houdt met concepten, branding en campagnes.

Voordat ik begon aan het AKV St. Joost heb ik mediavormgeving gevolgd aan het Sint Lucas te Boxtel. Op het AKV St. Joost wilde ik mijzelf nog meer verdiepen in het Grafisch Ontwerpen en conceptueel sterker worden. Ik ben één nieuwsgierig, optimistische en harde werker. Met mijn werk wil ik een verhaal vertellen en vind ik het prettig om een eigen draai aan projecten te geven.

Potverdikkie, dat wil ik ook!

Ik denk graag mee met het bedenken en maken van:

Visuele identiteit
Ook bekend als een huisstijl. Net als een huis is dit je basis. Het is je fundament voor je onderneming.
Meer informatie
Campagnes
Het doel van de campagne moet duidelijk zijn, passend op jouw doelgroep. Campagnes waarbij je gaat nadenken of aanzetten tot actie.
Meer informatie
Kaarten en uitnodigingen
Laten wij het samen persoonlijker maken.
Meer informatie

Hoe ga ik te werk?

/ Stap 1

Kennismaking

Laten we elkaar eerst leren kennen. Wie ben jij? En wie ben ik? Kunnen wij samen tot tof idee komen, dan zijn wij een match om samen het avontuur aan te gaan. 

/ Stap 2

Conceptontwikkeling

Oké, er is een verhaal en een doel. Ik kan aan de slag! Deze twee onderdelen zijn essentieel voor een top resultaat. Zo werk ik aan een concept die past bij jou en je publiek.

/ Stap 3

Ontwerp

Via mijn ontwerpen wil ik een verhaal vertellen. Het doel is daardoor nog duidelijker en wordt het een onvergetelijk ontwerp. Ik maak meerdere ontwerpen. De keuze ligt bij jullie, wat past er bij jullie en wil je eventueel aangepast hebben. Het is tenslotte jouw opdracht. 

/ Stap 4

Realisatie

Tatataaa! Daar is het dan! Een ontwerp is nog geen eindproduct. Het valt of staat bij een perfecte uitvoering. De laatste aanpassingen kunnen worden gedaan voor de puntjes op de i. Voor je het weet ligt het bij jou op de mat.